SmartRekenen pro

Dé online rekenmodule
voor praktijkonderwijs

De volgende stap in rekenen

SmartRekenen pro is dé online rekenmodule om rekenen aan te leren, in te oefenen en te onderhouden. SmartRekenen pro wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het praktijkonderwijs.

De module bestaat uit twee onderdelen: een leerlijn voor de basisbewerkingen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen en een leerlijn voor het referentieniveau 1F.

SmartRekenen pro kan opnieuw opgaven genereren zodat een leerling onbeperkt kan herhalen en onderhouden.

De voordelen van SmartRekenen pro

Hints & feedback

Leerlingen werken digitaal – net als in een rekenschrift – stap voor stap door de opgaven. SmartRekenen herkent de gekozen stappen en geeft per stap direct hints en feedback.

Eenvoudig volgen

Heldere rapportages bieden inzicht in de aandachtsgebieden van uw leerlingen. SmartRekenen helpt u daarmee om uw instructie af te stemmen op de behoefte van elke leerling.

Volledig adaptief

Elke leerling leert op zijn eigen manier. Door slimme data-analyse past het tempo, niveau en hoeveelheid van de lesstof zich continu en volledig automatisch aan op het niveau de leerling.

Motivatie en beloning

Leerlingen stijgen op basis van inspanning en resultaat in level en verdienen EduCoins. Met de EduCoins kunnen leerlingen hun avatar voorzien van nieuwe items.

Scherp geprijsd

Smartrekenen pro is vanaf de start van schooljaar 2019-2020 beschikbaar.
Om uw school kennis te laten maken is SmartRekenen pro ter introductie in heel 2019 verkrijgbaar voor slechts €9,99 per leerling!

Meer weten?

Lees alle informatie alleen of samen met collega’s rustig na in onze brochure
of vraag een proeflicentie aan om zelf te proberen.

Heeft u nog vragen?

We kunnen ook een presentatie bij u op school verzorgen.
Neem daarvoor contact met ons op, we helpen u graag verder.


Sjoerd de Reus
Accountmanager

Wist u dat?

Speciaal voor het praktijkonderwijs geven we onder de naam Kiem ook lesmateriaal uit voor de richtingen Detailhandel/Winkel, Logistiek en Dienstverlening.

Lees meer op de website van Kiem.