SmartRekenen pro

Dé online rekenmodule
voor praktijkonderwijs

De volgende stap in rekenen

SmartRekenen pro is dé online rekenmodule om rekenen aan te leren, in te oefenen en te onderhouden. SmartRekenen pro is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het praktijkonderwijs.

De module bestaat uit twee onderdelen: een leerlijn voor de basisbewerkingen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen en een leerlijn voor de referentieniveaus 1F en 2A.

SmartRekenen pro kan opnieuw opgaven genereren zodat een leerling onbeperkt kan herhalen en onderhouden.

VoordelenAanbodAfspraak

De voordelen van SmartRekenen pro

Hints & feedback

Leerlingen werken digitaal – net als in een rekenschrift – stap voor stap door de opgaven. SmartRekenen herkent de gekozen stappen en geeft per stap direct hints en feedback.

Eenvoudig volgen

Heldere rapportages bieden inzicht in de aandachtsgebieden van uw leerlingen. SmartRekenen helpt u daarmee om uw instructie af te stemmen op de behoefte van elke leerling.

Volledig adaptief

Elke leerling leert op zijn eigen manier. Door slimme data-analyse past het tempo, niveau en hoeveelheid van de lesstof zich continu en volledig automatisch aan op het niveau de leerling.

Motivatie en beloning

Leerlingen stijgen op basis van inspanning en resultaat in level en verdienen EduCoins. Met de EduCoins kunnen leerlingen hun avatar voorzien van nieuwe items.

Scherp geprijsd

Voor slechts €295,- per jaar krijgt u onbeperkt SmartRekenen pro voor alle leerlingen en docenten op uw locatie!

Contact opnemen

3

Alles weten over SmartRekenen?

Neem contact op voor een presentatie bij u op school


Marjon Boddéüs
opleidingsadviseur

Wist u dat?

Speciaal voor het praktijkonderwijs geven we onder de naam Kiem ook lesmateriaal uit voor de richtingen Detailhandel/Winkel, Logistiek en Dienstverlening.

Lees meer op de website van Kiem.