SmartRekenen mbo

De rekenmethode voor middelbaar beroepsonderwijs

3

Elke student functioneel rekenvaardig!

Handig kunnen rekenen is heel belangrijk, je gebruikt het vaak in het dagelijkse leven. Bij het kiezen van een rijschool, het inrichten van je nieuwe huis of bij het delen van de benzinekosten na een gezamenlijke autorit naar dat festival.

SmartRekenen mbo is – ook door de input van studenten en docenten – al jaren dé rekenmethode die elke student rekenvaardig maakt en houdt. Door onze ProLearn-technologie biedt SmartRekenen mbo maximale leeropbrengst met minimale inspanning.

Het lesmateriaal bestaat uit interactieve theorie, oefenopgaven met tussenstappen, toetsing, praktische opdrachten en examenvoorbereiding. Als docent beslis je of jij de route uitzet of dat je studenten volledig adaptief in eigen tempo laat werken.

SmartRekenen mbo werkt op alle gangbare apparaten, kan gekoppeld worden aan ELO’s en is zeer aantrekkelijk geprijsd.
Vanaf 2022-2023 zijn er nieuwe rekeneisen en examens. Hiervoor hebben we SmartRekenen mbo 2.0. Lees hier meer over SmartRekenen mbo 2.0.

De voordelen van SmartRekenen mbo

Grip op leren

Heldere rapportages bieden inzicht in de aandachtsgebieden van jouw studenten. SmartRekenen helpt je om instructie af te stemmen op de behoefte van elke student.

Lees meer

Hints & feedback

De student werkt opgaven stapsgewijs uit en krijgt activerende hints en directe feedback. Niet alleen op het eindantwoord, maar juist op de afzonderlijke tussenstappen.

Lees meer

Volledig adaptief

Iedereen leert op zijn eigen manier. Door slimme data-analyse past het tempo, niveau en hoeveelheid van de lesstof zich continu en automatisch aan op het niveau van de student.

Lees meer

Ondersteuning

We helpen met het maken van een lesplan en geven producttraining. Daarnaast hebben we een supportafdeling die alle vragen snel en duidelijk beantwoordt.

Lees meer

Zelf ervaren

Zelf de kracht van SmartRekenen ervaren?
Ontvang een proeflicentie of start een gratis pilot met je klas!
Klik en vraag aan!

Meer weten

Wil je meer over SmartRekenen weten?
Krijg alle info op een rij via een informatiepakket of bekijk het aanbod!
Maak jouw keuze.

Bestellen

Al overtuigd? Bestel SmartRekenen eenvoudig in onze webshop.

3

Alles weten over SmartRekenen?

Neem contact op voor een presentatie bij jou op school


Patrick Falk
opleidingsadviseur


Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur