SmartRekenen mbo

De rekenmethode voor middelbaar beroepsonderwijs

Webinar nieuwe rekeneisen

3

Wat is SmartRekenen mbo?

SmartRekenen mbo is dé rekenmethode voor alle niveaus van het mbo. De methode bevat lesmateriaal voor de referentieniveaus 1F, 2A, 2F en 3F.

Naast theorie en oefenopgaven zijn er instaptoetsen om het startniveau te bepalen, tussentijdse toetsen voor beoordeling en toetsen voor examenvoorbereiding. U kiest of u doelen stelt en de planning bepaalt of de student volledig adaptief in eigen tempo laat werken.

SmartRekenen mbo werkt in alle moderne browsers op pc, laptop en tablet, is gekoppeld aan ELO’s en verkrijgbaar als pdf en leerwerkboek. Door de juiste mix van lesmateriaal werkt de student in de vorm die het beste aansluit!

Er komen nieuwe rekeneisen voor het mbo. Wij passen SmartRekenen hierop aan. Blijf hier op de hoogte van de ontwikkelingen.

De voordelen van SmartRekenen mbo

Grip op leren

Heldere rapportages bieden inzicht in de aandachtsgebieden van uw studenten. SmartRekenen helpt u om instructie af te stemmen op de behoefte van elke student.

Lees meer

Hints & feedback

De student werkt opgaven stapsgewijs uit en krijgt activerende hints en directe feedback. Niet alleen op het eindantwoord, maar juist op de afzonderlijke tussenstappen.

Lees meer

Volledig adaptief

Iedereen leert op zijn eigen manier. Door slimme data-analyse past het tempo, niveau en hoeveelheid van de lesstof zich continu en automatisch aan op het niveau de student.

Lees meer

Ondersteuning

We helpen u met het maken van een lesplan en geven producttraining. Daarnaast hebben we een supportafdeling die al uw vragen snel en duidelijk beantwoordt.

Lees meer

Zelf ervaren

Wilt u zelf de kracht van SmartRekenen ervaren?
Ontvang een proeflicentie of start een gratis pilot met uw klas!
Klik en vraag aan!

Meer weten

Wilt u meer over SmartRekenen weten?
Krijg alle info op een rij via een informatiepakket of bekijk het aanbod!
Maak uw keuze.

Bestellen

Al overtuigd? U kunt SmartRekenen bestellen in onze webshop.

3

Wat vindt uw collega?

“SmartRekenen is een fijne en gebruiksvriendelijke methode, die ons snel informatie en inzicht geeft over de voortgang van onze studenten.”

  • Judith van Ark
  • Rekendocent
  • ROC Midden-Nederland

3

Alles weten over SmartRekenen?

Neem contact op voor een presentatie bij u op school


Patrick Falk
opleidingsadviseur


Christian van Essen
opleidingsadviseur