EduHintOVD en het coronavirus

Maatregelen

Ook vanuit EduHintOVD (met de merken BRICKS, Kiem, PERSPECTIEF, SmartRekenen en SmartWiskunde) willen we er alles aan doen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat we geplande bijeenkomsten annuleren of verplaatsen, zoveel mogelijk thuiswerken en fysieke afspraken online of telefonisch voeren.

Het betekent dus ook dat we wel gewoon telefonisch en per mail bereikbaar zijn voor al je vragen en support. Ook bestellingen worden gewoon uitgevoerd.

We willen alle docenten graag een hart onder de riem steken in deze bijzondere tijd:

Onderwijs op afstand

Zeker nu de scholen dicht zijn, willen we docenten én leerlingen/studenten zoveel mogelijk ondersteunen met onderwijs op afstand. Ons online leerplatform van SmartRekenen is hiervoor uitermate geschikt. Houd deze pagina in de gaten voor meer updates omtrent het coronavirus.

Ben je nog geen klant van EduHintOVD maar wil je graag verkennen wat we voor jou kunnen betekenen voor onderwijs op afstand? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We bieden nu aan dat je gratis SmartRekenen kunt gebruiken tot eind van dit schooljaar. Zo hopen we docenten en leerlingen/studenten door deze moeilijke tijd heen te helpen.

Contact

Neem voor vragen contact met onze afdeling Support via onderstaande gegevens. Houd ook onze social media, website en nieuwsbrief in de gaten voor verdere updates.

Heel veel succes in deze bijzondere tijden en laten we er samen voor zorgen dat we hier goed doorheen komen.

Coronavirus-nieuws

VO-scholen weer open

VO-scholen weer open

Goed nieuws: de vo-scholen zijn weer open. Het brengt nog wel uitdagingen met zich mee. Wij helpen je graag verder.

Lees meer