Optimale ondersteuning

Stem de methode optimaal af op uw onderwijs

Lesplan op maat

Elke school, elke klas en elke leerling werkt anders. Op basis van de situatie bij u op school en de mogelijkheden van SmartRekenen stemmen we samen een lesplan af.

In het lesplan houden we rekening met faciliteiten, beschikbare tijd, variatie in lessen, integratie en samenhang met andere vakken, toetsing, herhaling en onderhoud.

Zo heeft u houvast en een solide basis om mee te werken en zorgen we ervoor dat de leerlingen binnen de mogelijkheden optimaal begeleid worden.

Gratis training

3

Gratis opstarttraining

Wanneer u met SmartRekenen start, doen we er alles aan om deze start vlekkeloos te laten verlopen.

We komen graag bij u op school langs om een opstarttraining te verzorgen. Tijdens de training vertellen we meer over de methode, hoe deze het beste in te zetten is, hoe het online leerplatform werkt en we maken samen een lesplan op maat.

Zo gaat u altijd goed voorbereid van start!

Inspiratiesessies

Inspiratiesessies

Om SmartRekenen verder te ontwikkelen, gaan we graag met u in gesprek. Door kennis en ervaring met elkaar te delen blijft SmartRekenen zich ontwikkelen op basis van uw wensen!

Tijdens het schooljaar organiseren we daarom diverse inspiratiesessies. Tijdens een inspiratiesessie leren we met en van elkaar. Zo krijgt u tips van ons en komt u in contact met collega’s door het hele land en krijgt u een beeld over hoe andere scholen rekenonderwijs met SmartRekenen vormgeven.

Zo blijft SmartRekenen en uw rekenonderwijs zich continu verbeteren!

betrouwbare support

3

Betrouwbare support

Om u optimaal van dienst te zijn, kunt u altijd contact opnemen met onze supportafdeling.

Omdat SmartRekenen ontwikkeld wordt binnen ons eigen leerplatform EduHint kunnen wij direct met u meekijken en uw vragen meestal gelijk beantwoorden. Ook het toevoegen van een extra leerling of docent is snel geregeld.

Door meer dan 5 jaar ervaring met tienduizenden leerlingen en docenten die tegelijk in het leerplatform werken, kunnen we garanderen dat het platform stabiel werkt en nagenoeg geen storingen heeft.

Probeer SmartRekenen uit

Probeer nu!

Wilt u zelf de kracht van SmartRekenen ervaren?
Bekijk de demo, vraag een proeflicentie en een informatiepakket aan of start een pilot met uw klas!