De voordelen van SmartRekenen

Elke leerling stapsgewijs naar het juiste rekenniveau

Grip op leren

Elke leerling werkt adaptief aan de stof. SmartRekenen geeft op basis van slimme data-analyse een actueel inzicht in de kennis en vaardigheden van uw leerlingen.

Via het docentendashboard volgt u de voortgang tot in detail. Op basis van die informatie bereidt u effici├źnt en eenvoudig de lessen voor en stuurt u het leertraject van de klas of van elke leerling bij waar nodig.

Zo zet u de lijnen uit en helpt de methode om les te geven op maat.

Lees meer

3

Hints & feedback

Met SmartRekenen werken leerlingen opgaven stapsgewijs uit, ondersteund met hints en directe feedback. Niet alleen op het eindantwoord, maar juist tijdens de afzonderlijke stappen! De intelligentie van de methode herkent de gekozen strategie en stuurt waar nodig direct bij.

Daarnaast biedt SmartRekenen automatisch theorie of voorbeelduitwerkingen aan waarbij de stof stap voor stap uitgelegd wordt. Zo blijven leerlingen gemotiveerd en stijgt het leerrendement.

Lees meer

Volledig adaptief

De adaptiviteit in SmartRekenen zorgt ervoor dat het lesmateriaal continu is afgestemd op het niveau van elke leerling. Een leerling blijft niet hangen in (te) moeilijke lesstof. En de snelle leerling wordt niet afgeremd als hij de lesstof al beheerst.

Naast de moeilijkheid is ook de opbouw in het lesmateriaal en de didactiek afgestemd op de behoefte van de leerling.

Lees meer

3

Optimale ondersteuning

Om het werken met SmartRekenen eigen te maken en af te stemmen op uw onderwijssituatie, ondersteunen we u waar mogelijk. Zo bieden we opstartinstructies, evaluaties, gebruikersbijeenkomsten en snelle support.

Ook helpen we u met de registratie van leerlingen en docenten en het samenstellen van lesplannen. Zo maken we de methode samen geschikt voor uw lessen.

Lees meer

Probeer nu!

Wilt u zelf de kracht van SmartRekenen ervaren?
Bekijk de demo, vraag een proeflicentie en een informatiepakket aan of start een pilot met uw klas!